B Y G G L O V M A N N E N


Guidar och ger råd om bygglovsprocessen

About Us

2007 tog jag examen som arkitekt på KTH Arkitekturskolan. Jag har många års erfarenhet som både arkitekt och bygglovshandläggare. Jag har jobbat på fem olika kommuner i Stockholmsområdet som bygglovhandläggare.


Du som vänder dig till mig vill ha en trygg partner som kan bygglovsprocessen, kan läsa och rita ritningar och förstår hur kommunen och politiker läser dina handlingar. 

OUR SERVICES

RÅDGIVNING

Du vill ha en kunnig och erfaren person, att få råd utav någon som har erfarenhet utav både arkitektrollen, som sökande utav bygglov och som bygglovhandläggare.

BYGGLOVHANDLINGAR

Jag kan hjälpa dig att ta fram de handlingar du behöver för ansökan om bygglov. Att anlita mig betyder en tryggare och troligtvis en snabbare process i ditt bygglovsärende.

Jag är duktig på yteffektivisering och för mig är arkitektur en investering. Jag anlitas allt oftare utav fastighetsinvesterare för både industrier och privata större fastigheter.

ARKITEKTUR SOM INVESTERING

SUPER POWER


Min superkraft bygger på kunskap om Plan och bygglagen och många års erfarenhet från båda sidor av bordet.


Jag heter Fredrik Svedbrant och hjälper dig att rita och söka bygglov. Jag har jobbat över 5 år med att handlägga byggov i fem kommuner. Jag anses vara effektiv och kreativ.

Testimonials

ANDREAS

"Jag är byggprojektledare och lät Fredrik vara både arkitekt och rådgivare i mitt projekt på Gotland. Han ritade ett hus som verkligen har känsla av Gotland och hjälpte mig att få till otroliga 6 lägenheter på en vanlig villatomt."

HENRIK

"Jag har flera stora fastigheter och efter tips från en fastighetsjurist så anlitar jag Fredrik i flera av mina investeringar och projekt där vi har kontakt med kommunen för både bygglov och planändringar"

OSCAR

"Jag var kollega och bygglovhandläggare tillsammans med Fredrik i Huddinge och Danderyds Kommun. Jag blev sedan bygglovschef i Haninge och senare i Sollentuna. Fredrik togs in som en effektiv och kunnig konsult inom bygglov under flera år där jag jobbade."

LARS

"Jag hade en fastighet i utkanten utav Stockholm och behövde hjälp att rita ett häftigt förslag för att få upp en vision för fastigheten, inför möte med kommunen till en planändring. Fredrik ritade ett häftigt förslag som både jag och kommunen gillade mycket" 

Other projects

Stockholm Tiny House Expo

Projektet startades av mig 2019 och syftar till att skapa en flytande ö, en inspirerande hub, för resilience och innovation, en reaktion till världens stigande havsnivåer. Jag driver ett team om 3-10 personer som jobbar för att få till denna nya stadsdel i Stockholm.

Bike of good hope, NGO

Jag hjälper människor under min cykelresor med olika små och större projekt. Ibland köper jag en ko eller planterar träd. Något som känns värdefullt och givande för mig och vänner. Jag drivs av en dröm om att inom ett par år stödja många barn som saknar föräldrar.

Contact